slekt.no Nybegynner

 

Legacy er et amerikansk slektsdataprogram. Det arbeides med en norsk oversettelse av programmet. Flere utskrifter finnes med norsk tekst. Grunnversjonen av programmet er gratis.
 • Produsentens hjemmeside
 • Norske brukersider
 • Test på slekt.no
 • Test hos DIS-Norge
 • Det beste slektsdataprogrammet
  Terningkast 6"Dette er det beste slektsdataprogrammet du kan velge." Vi har til nå unngått å karakterisere et program som "det beste". Årsaken til det har vært at brukernes behov har vært ulikt. Men nå tar vi sjansen på å kåre Legacy 8 som det aller beste dataprogrammet for slektsgranskere. Det er fire årsaker til at vi mener det.
  (17.12.13) mer...

  Endelig ny utgave av Legacy
  Legacy 8Endelig kom det en ny utgave av det populære slektsdataprogrammet Legacy. Versjon 8 har en rekke nye funksjoner og mange forbedringer. I en tid hvor få av de etablerte slektsdataprogrammene blir oppdatert er det hyggelig med en oppdatering som virkelig ser ut som en modernisering. Legacy er et amerikansk program, men det finnes i norsk språkdrakt.
  (26.11.13) mer...

  Snart klart for Legacy 8
  Legacy 8Amerikanske Legacy Family Tree er et av de beste og mest brukte slektsdataprogrammene som finnes. Nå nærmer det seg en større oppgradering av programmet, og produsenten Millennia har begynt å offentliggjøre informasjon om kommende versjon 8.
  (11.06.13) mer...

  Legacy 7 lansert
  bilde(05.06.08) En ny utgave av det populære slektsdataprogrammet Legacy er nå lansert. Versjon 7 av Legacy har en rekke nye funksjoner og forbedringer i forhold til versjon 6. Mange funksjoner, lav pris og norsk språk er forhold som gjør Legacy attraktiv for norske slektsgranskere. Mye peker i riktig retning, men vi hadde også en del problemer da vi testet den nye versjonen.
  (05.06.08) mer...

  Forsmak på Legacy 7
  bilde(04.03.08) Nå kan du prøve ut hvilke utskriftsmuligheter Legacy 7 vil gi deg. Du kan laste ned LegacyCharting og bruke det gratis fram til sommeren. Programmet inneholder 18 ulike grafiske utskrifter. Du kan bruke data fra Legacy, flere andre slektsdataprogram og Gedcom. Programmet lager blant annet DNA-kart.
  (04.03.08) mer...

  Snart ny utgave av Legacy
  bilde((01.08.07) Det populære slektsdataprogrammet Legacy kommer sbart i ny utgave. Versjon 7 er varslet i løpet av høsten, og den nye versjonen blir presentert på et slektsgranskerarrangement i delstaten Utah i USA i dag. Selv om produsenten ikke vil røpe noe foreløpig, er det tydelig at mangte av brukernes ønsker blir innfridd. Legacy i eksisterende versjon 6 er et av de beste slektsdataprogram du kan velge.
  (01.08.07) mer...

  Et godt valg
  bilde(05.06.06) Legacy har lenge vært et av de beste slektsdataprogrammene du kan velge. Manglende norsk oversettelse har trukket ned. Nå er programmet kommet i ny utgave og norsk versjon er nesten ferdig. Dermed plasserer Legacy seg helt i toppsjiktet av gode slektsdataprogrammer. Vi har testet Legacy 6 (6.0.0.101). LES TESTEN HER
  (05.06.06)

  TEST: Legacy 6
  Legacy 6 er et av de beste slektsdataprogram du kan skaffe deg. Programmet er rimelig. Standardversjonen er faktisk gratis! Og til forskjell fra versjon 5 er Legacy 6 nå å finne i norsk språkdrakt. Den norske versjonen er ikke helt ferdig, men er mer enn overbevisende. Programmet er svært innholdsrikt og fleksibelt. Allerede i versjon 4 og 5 var dette et svært bra program. I versjon 6 er det mange nye funksjoner og muligheter. For å kunne bruke hele programmet må du kjøpe Deluxe-utgaven, men også standard-utgaven - som altså er gratis - er rik på nyttige funksjoner.
  (05.06.06) mer...

  Ny utgave av Legacy
  bilde(12.09.05) Det amerikanske slektsdataprogrammet har kommet i versjon 6. Den nye utgaven inneholder flere nyttige forbedringer. Og snart kan du få programmet i norsk språkdrakt.
  (13.09.05) mer...

  Dick Eastman roser Legacy og Embla
  (06.09.04) I siste utgave av det anerkjente Eastman's Online Genealogy Newsletter (EOGN) kåres de beste gratis dataprogrammene for slektsgranskere. Det amerikanske programmet Legacy og det delvis norskutviklede Embla Family Treasures får beste karakter.
  (06.09.04) mer...

  TEST: Legacy 5
  Legacy 5 er et av de beste slektsdataprogram du kan skaffe deg. Programmet er rimelig. Standardversjonen er faktisk gratis! En vesentlig ulempe er at programmet kun finnes i engelsk utgave - foreløpig. Men flere av rapportene du kan skrive ut finnes på norsk. Programmet er svært innholdsrikt og fleksibelt. Allerede i versjon 4 var dette et svært bra program. I versjon 5 er det mange nye funksjoner og muligheter. For å kunne bruke hele programmet må du kjøpe Deluxe-utgaven, men også standard-utgaven - som altså er gratis - er rik på nyttige funksjoner.
  (17.11.03) mer...

  Om slekt.no Nyttige lenker Dataprogram Hjelp for nybegynnere Kontakt oss
  slekt.no baserer seg på å formidle nyttig informasjon om slektsgransking og relaterte temaer til personer som har dette som hobby. slekt.no er uavhengig av bedrifter og organisasjoner med interesser på områder som er relevante for slektsgranskere.
  Digitalarkivet
  DIS-Norge
  Norsk slektshistorisk forening
  Brother's Keeper
  Disgen
  Embla
  Legacy
  PAF
  TMG
  TNG
  Nybegynner? kontakt@slekt.no