slekt.no Nybegynner

 

The Next Generation of Genealogy Sitebuilding (TNG) er et webbasert slektsprogram der du ved hjelp av en Gedcom fil fra ditt eget slektsprogram kan vise dataene på nett. Programmet installeres på en server og administreres fra nettet.

Er du i slekt med en eidsvollmann?
Eidsvollforsamlingen 1814. Det er nå registrert mer enn 45.000 etter de 112 mennene som våren 1814 utformet Norges grunnlov på Eidsvoll. Omtrent 100 slektsgranskere har det siste året arbeide med å finne etterkommerne av eidsvollmennene. Nå kan du sjekke om du er en etterkommer av en eidsvollmann.
(16.05.13) mer...

Test of TNG - presentation of the family on the net
(26.05.10) This US genealogy program, The Next Generation of Genealogy Sitebuilding (TNG) program gives the user almost unlimited possibilities. One can choose from many different templates and the program provides an opportunity to present the family in many different ways.
(15.06.10) mer...

TEST: TNG - presentasjon av slekten på nett
(26.05.10) Det amerikanske dataprogrammet The Next Generation of Genealogy Sitebuilding (TNG) lar deg presentere slekten på nett ved hjelp av en Gedcomfil fra ditt eget slektsprogram. Programmet er rimelig, men krever en viss dataerfaring for å bruke.
(26.05.10) mer...

Om slekt.no Nyttige lenker Dataprogram Hjelp for nybegynnere Kontakt oss
slekt.no baserer seg på å formidle nyttig informasjon om slektsgransking og relaterte temaer til personer som har dette som hobby. slekt.no er uavhengig av bedrifter og organisasjoner med interesser på områder som er relevante for slektsgranskere.
Digitalarkivet
DIS-Norge
Norsk slektshistorisk forening
Brother's Keeper
Disgen
Embla
Legacy
PAF
TMG
TNG
Nybegynner? kontakt@slekt.no