slekt.no Nybegynner

 

Brother's Keeper er et amerikansk slekstsdataprogram. Det er oversatt til norsk. Du kan ta i bruk programmet uten å betale, men bør betale hvis du velger å bruke programmet. Brother's Keeper er et av de mest populære slektsdataprogrammene.


4VÅR VURDERING: (August 2011) Brother's Keeper er en av klassikerne og sliterne blant slektsdataprogrammer. Programmet har vært populært helt siden DOS-versjonen på 1990-tallet. Det er et av slektsdataprogrammene med flest brukere i Norge. Programmet er på mange måter solid, men det mangler noe av den fleksibiliteten og intuitiviteten mer moderne program har. Derfor havner det midt på treet i vår test, men får et ekstra plusspoeng for brukergrupper og brukerstøtte. [LES MER]


 • Produsentens hjemmeside
 • Otto Jørgensens norske sider om programmet
 • Test hos DIS-Norge
 • Test: Brother’s Keeper 6.4
  4Brother's Keeper er en av klassikerne og sliterne blant slektsdataprogrammer. Programmet har vært populært helt siden DOS-versjonen på 1990-tallet. Det er et av slektsdataprogrammene med flest brukere i Norge. Programmet er på mange måter solid, men det mangler noe av den fleksibiliteten og intuitiviteten mer moderne program har. Derfor havner det midt på treet i vår test, men får et ekstra plusspoeng for brukergrupper og brukerstøtte.
  (28.08.11) mer...

  Ny versjon av Brother’s Keeper
  bilde(27.07.05) Det populære slektsdataprogrammet Brother's Keeper har kommet i ny versjon. Oppgraderingen til 6.2 omfatter blant annet en mulighet for å koble ulike typer mediefiler til personer i basen. En annen viktig og nyttig ny funksjon er ei oppgaveliste.
  (28.07.05) mer...

  Forbedringer i Brother’s Keeper
  bilde(02.03.05) Brother's Keeper er et av de mest populære slektsdataprogrammene. Det skyldes at programmet er enkelt å bruke, det har mange funksjoner, det finnes i norsk oversettelse og det er "gratis". I løpet av det siste året har det skjedd mange forbedringer i programmet.
  (02.03.05) mer...

  TEST: Brother’s Keeper
  Det amerikanske dataprogrammet Brother's Keeper har i mange år vært et av de mest populære dataprogrammene for norske slektsgranskere. Årsakene til det har vært at programmet har vært å finne i norsk språkdrakt og at det har vært billig (såkalt shareware). Kvaliteten på programmet burde ikke tilsi at programmet skulle oppnå en så stor suksess. Nå er programmet kommet i versjon 6, og nå begynner det kanskje å konkurrere med de store....
  (17.02.01) mer...

  Om slekt.no Nyttige lenker Dataprogram Hjelp for nybegynnere Kontakt oss
  slekt.no baserer seg på å formidle nyttig informasjon om slektsgransking og relaterte temaer til personer som har dette som hobby. slekt.no er uavhengig av bedrifter og organisasjoner med interesser på områder som er relevante for slektsgranskere.
  Digitalarkivet
  DIS-Norge
  Norsk slektshistorisk forening
  Brother's Keeper
  Disgen
  Embla
  Legacy
  PAF
  TMG
  TNG
  Nybegynner? kontakt@slekt.no