slekt.no Nybegynner

 

Disgen er et svensk slektsdataprogram. Programmet har svenske menyer og svensk tekst, men du kan lage utskrifter på norsk og en rekke andre språk.
 • Produsentens hjemmeside
 • Test på slekt.no
 • Test hos DIS-Norge
 • Hva skjer med Disgen?
  bildeDet svenske slektsdataprogrammet Disgen har i mange år vært svært populært i Norge. Nå er det mer enn fem år siden forrige omfattende oppgradering av programmet. Det er lenge siden. Hva skjer nå?
  (28.04.14) mer...

  Test: Disgen 8.2c
  4Disgen var for noen år siden et av de beste dataprogrammene for slektsgranskere, men de siste årene har dette svenske programmet havnet noe i bakleksa. Programmet har likevel så mange fordeler at det er vel verd å vurdere. I sommer ble programmet oppdatert fra versjon 8.2 til 8.2c. Programmet er blant de beste til å lage utskrifter - også på norsk.
  (28.08.11) mer...

  Ny utgave av Disgen
  bilde(05.06.09) Det svenske slektsdataprogrammet Disgen har kommet i ny utgave. Versjon 8.2 inneholder flere forbedringer når det gjelder karthåndtering, Gedcom-import, publisering på internett og generell brukervennlighet. Oppdatering til versjon 8.2 koster 350 kr for eksisterende brukere.
  (05.06.09) mer...

  Ny versjon av Disgen - med problemer
  (10.04.07) Det svenske slektsdataprogrammet Disgen har endelig kommet med en oppdatering. Endringene fra versjon 8.1b til 8.1d er ikke veldig spennende. Dermed fortsetter Disgen å falle i bakleksa. Dessuten har mange brukere store problemer med å installere oppdateringen.
  (10.04.07) mer...

  Forbedringer i Disgen
  ((21.06.06) Det svenske slektsdataprogrammet Disgen har kommet med en etterlengtet oppdatering. Oppdateringen er kun et skritt på veien mot en helt ny versjon av Disgen, men den inneholder flere nyttige og nødvendige forbedringer.
  (21.06.06) mer...

  TEST: Disgen 8.1a
  Disgen var for noen år siden et av de beste dataprogrammene for slektsgranskere, men de siste årene har dette svenske programmet havnet noe i bakleksa. Programmet har allikevel så mange fordeler at det er vel verd å vurdere. I fjor høst ble programmet oppdatert fra versjon 8.0 til 8.1a. Programmet er blant de beste til å lage utskrifter - også på norsk.
  (19.01.06) mer...

  Mindre oppgradering av Disgen
  (21.09.05) Det svenske slektsdataprogrammet Disgen har kommet i ny utgave. Den nye versjon 8.1a er en mindre oppgradering i forhold til Disgen 8.1 som ble utgitt tidligere i år. Den nye versjonen av Disgen inneholder fjerning (sic!) av noen funksjoner og en del feilrettinger. Oppdatering til den nye versjonen er gratis for de som allerde har kjøpt en lisens for Disgen.
  (21.09.05) mer...

  Ny versjon av Disgen
  (29.03.05) Det svenske slektsdataprogrammet Disgen har kommet i ny versjon. Disgen 8.1 er i hovedtrekk en versjon uten nye funksjoner, men med retting av mange feil som var i Disgen 8.0. Oppdatering til den nye versjonen kan lastes ned gratis av de som allerede har versjon 8.0.
  (30.03.05) mer...

  Disgen oppdateres
  (06.01.05) Det svenske slektsdataprogrammet Disgen blir oppdatert til versjon 8.1 i løpet av våren. Produsenten melder at den nye oppdateringen ikke blir veldig omfattende. Det er snart ett år siden forrige oppdatering av Disgen. Siden den gang har nye personer overtatt utviklingsarbeidet.
  (06.01.05) mer...

  Oppgradering av Disgen
  (17.03.04) Det svenske slektsdataprogrammet Disgen er oppgradert. Den nye versjon 8.0d inneholder retting av flere feil og mangler. DIS-Norge har tidligere advart mot bruk av Disgen for brukere som ønsker å eksportere data til andre programmer. Nå er eksportrutinene i Disgen endret.
  (17.03.04) mer...

  TEST: Disgen 8
  Disgen var for noen år siden et av de beste dataprogrammene for slektsgranskere, men de siste årene har dette svenske programmet havnet i noe i bakleksa. Dessverre klarer ikke versjon 8 å hente inn forspranget enkelte andre programmer har skaffet seg.
  (17.03.01) mer...

  Om slekt.no Nyttige lenker Dataprogram Hjelp for nybegynnere Kontakt oss
  slekt.no baserer seg på å formidle nyttig informasjon om slektsgransking og relaterte temaer til personer som har dette som hobby. slekt.no er uavhengig av bedrifter og organisasjoner med interesser på områder som er relevante for slektsgranskere.
  Digitalarkivet
  DIS-Norge
  Norsk slektshistorisk forening
  Brother's Keeper
  Disgen
  Embla
  Legacy
  PAF
  TMG
  TNG
  Nybegynner? kontakt@slekt.no