slekt.no Nybegynner

 

Personal Ancestral File (PAF) er et slektsdataprogram utviklet av Mormonerkirken i Salt Lake City. Programmet er gratis. Det finnes blant annet i engelsk og svensk utgave. Produsenten bestemte i 2006 å stoppe utviklingen av programmet!
 • Produsentens hjemmeside
 • Test på slekt.no
 • Test hos DIS-Norge
 • PAF i web-utgave
  bilde(27.11.06) For noen uker siden kom nyheten om at slektsdataprogrammet PAF ikke blir videreutviklet. Men produsenten - LDS (mormonerkirken) - planlegger å lansere et nytt web-basert slektsdataprogram som erstatning for PAF. Dermed tar LDS skrittet inn i framtidas teknologi.
  (27.11.06) mer...

  Slutten for PAF?
  bilde(07.11.06) Personal Ancestral File (PAF) er ett av de mer populære dataprogrammene for slektsgranskere. Det er produsert av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (mormonerne). Flere millioner slektsgranskere bruker PAF, men nå utvikles ikke programmet videre. Dermed ser det ut som om brukere av PAF bør finne seg et annet dataprogram.
  (08.11.06) mer...

  Nytt forum for PAF-brukere
  (29.07.03) Personal Ancestral File (PAF) er et gratis og bra slektsdataprogram. Nå er nettstedet PAF Review oppdatert med mye nyttig informasjon for brukere av PAF. PAF er utviklet av mormonerkirken, det er gratis og det fungerer svært bra. Ulempen er manglende norsk språk, men klarer du deg med svensk eller engelsk finner du det.
  (29.07.03) mer...

  TEST: PAF 5
  Personal Ancestral File (PAF) er et dataprogram utviklet av Jesu Kristi Kirke av Siste dagers Hellige i Salt Lake City. Opprinnelig var programmet beregnet på det registreringsarbeidet kirkens medlemmer drev med, men senere er programmet videreutviklet. I dag framstår programmet som et - på mange måter - moderne slektsdataprogram.
  (17.08.01) mer...

  Om slekt.no Nyttige lenker Dataprogram Hjelp for nybegynnere Kontakt oss
  slekt.no baserer seg på å formidle nyttig informasjon om slektsgransking og relaterte temaer til personer som har dette som hobby. slekt.no er uavhengig av bedrifter og organisasjoner med interesser på områder som er relevante for slektsgranskere.
  Digitalarkivet
  DIS-Norge
  Norsk slektshistorisk forening
  Brother's Keeper
  Disgen
  Embla
  Legacy
  PAF
  TMG
  TNG
  Nybegynner? kontakt@slekt.no