slekt.no Nybegynner

 

WinFamily er opprinnelig et dansk program, men det har blitt overtatt av et norsk selskap. Du kan laste ned programmet gratis. Programmet er ikke oppdatert de siste årene.
 • Produsentens hjemmeside
 • Test på slekt.no
 • Test hos DIS-Norge
 • TEST: WinFamily 6
  Opprinnelig et dansk program som nå blir videreutviklet i Norge.
  (17.04.00) mer...

  Endelig ny utgave av WinFamily?
  bilde(28.02.07) Kommer det endelig en ny versjon av slektsdataprogrammet WinFamily? Programmet var for en del år siden ganske populært, men det har ikke blitt oppdatert på flere år. Dermed har andre programmer utviklet seg på en rekke områder. Dessuten har ikke produsenten av WinFamily hatt brukerstøtte som har vært tilfredsstillende. Nå annonseres en ny utgave av WinFamily på produsentens hjemmesider. Dermd kan det kanskje være håp for WinFamily-brukere som ønsker seg et litt mer moderne slektsdataprogram.
  (28.02.07) mer...

  Nytt firma, gammelt program
  bilde(16.02.04) Slektsdataprogrammet WinFamily har fått nye eiere. Firmaet WinFamily Norge er registrert i Foretaksregisteret. På firmaets nye nettsider markedsføres WinFamily 6.02. Selv om firmaet og nettsidene er nye, så er det et gammelt slektsdataprogram de tilbyr.
  (16.02.05) mer...

  Om slekt.no Nyttige lenker Dataprogram Hjelp for nybegynnere Kontakt oss
  slekt.no baserer seg på å formidle nyttig informasjon om slektsgransking og relaterte temaer til personer som har dette som hobby. slekt.no er uavhengig av bedrifter og organisasjoner med interesser på områder som er relevante for slektsgranskere.
  Digitalarkivet
  DIS-Norge
  Norsk slektshistorisk forening
  Brother's Keeper
  Disgen
  Embla
  Legacy
  PAF
  TMG
  TNG
  Nybegynner? kontakt@slekt.no