slekt.no Nybegynner

 

Familiearkiv er et norskutviklet slektsdataprogram. NB: Dette dataprogrammet er ikke oppdatert siden 2005. Vi anbefaler at du velger et annet dataprogram!
 • Produsentens hjemmeside
 • Test på slekt.no (Foreløpig ikke testet av oss!)
 • Test hos DIS-Norge
 • Hva skjer med Familiearkiv?
  (20.11.04) DIS-Norge advarer mot å bruke Royal Familiearkiv. På produsentens nettsted er det mange meldinger fra frustrerte brukere. Flere brukere har også kontaktet slekt.no fordi de ikke får svar hos produsenten. - Vi skal oppdatere og videreutvikle programmet, sier produsenten i et intervju med slekt.no.
  (20.11.04) mer...

  Familiearkiv skal bli bedre
  (04.07.03) Det norske slektsdataprogrammet Royal Familiearkiv har mange brukere, men DIS-Norge advarer mot å bruke programmet. De siste dagene har det også versert rykter om at produsenten er konkurs. Produsenten avviser dette, og nå lover han at programmet skal videreutvikles og bli bedre.
  (03.07.03) mer...

  Om slekt.no Nyttige lenker Dataprogram Hjelp for nybegynnere Kontakt oss
  slekt.no baserer seg på å formidle nyttig informasjon om slektsgransking og relaterte temaer til personer som har dette som hobby. slekt.no er uavhengig av bedrifter og organisasjoner med interesser på områder som er relevante for slektsgranskere.
  Digitalarkivet
  DIS-Norge
  Norsk slektshistorisk forening
  Brother's Keeper
  Disgen
  Embla
  Legacy
  PAF
  TMG
  TNG
  Nybegynner? kontakt@slekt.no