slekt.no Nybegynner

 

Family Tree Maker (FTM) er et amerikansk slektsdataprogram.
 • Produsentens hjemmeside
 • Norsk importør
 • Test på slekt.no (Ikke testet av oss)
 • Test hos DIS-Norge
 • Family Tree Maker 16
  bilde(24.08.06) "Det eneste som er bedre enn Family Tree Maker 2006" står det på nettsidene til produsenten. Nå har Family Tree Maker (FTM) kommet i versjon 16 - altså versjonen etter FTM 2006. Men norske brukere bør sannsynligvis ikke oppgradere foreløpig.
  (24.08.06) mer...

  Ny utgave av Family Tree Maker
  bilde(08.08.05) Et av verdens mest populære slektsdataprogram har kommet i ny utgave. Family Tree Maker 2006 inneholder mange nye funksjoner og forbedringer i forhold til 2005-utgaven som kom i fjor høst.
  (08.08.05) mer...

  Family Tree Maker 2005
  (01.09.04) Slektsdataprogrammet Family Tree Maker (FTM) har kommet i ny og oppdatert utgave. I tillegg til endret utseende byr den nye utgaven på flere viktige forbedringer. En viktig ulempe er at programmet ikke er på norsk.
  (01.09.04) mer...

  Ny utgave av Family Tree Maker (FTM)
  (12.10.03) Family Tree Maker (FTM) er et populært dataprogram for mange slektsgranskere. Nå har programmet kommet i versjon 11. Nytt i denne versjonen er at programmet kan lagre rapporter i Adobe Reader-format. Dessuten er det nå lettere å arbeide med og sammenligne to datafiler samtidig.
  (12.10.03) mer...

  Om slekt.no Nyttige lenker Dataprogram Hjelp for nybegynnere Kontakt oss
  slekt.no baserer seg på å formidle nyttig informasjon om slektsgransking og relaterte temaer til personer som har dette som hobby. slekt.no er uavhengig av bedrifter og organisasjoner med interesser på områder som er relevante for slektsgranskere.
  Digitalarkivet
  DIS-Norge
  Norsk slektshistorisk forening
  Brother's Keeper
  Disgen
  Embla
  Legacy
  PAF
  TMG
  TNG
  Nybegynner? kontakt@slekt.no