Utskrift fra slekt.no:


Embla Familie og slekt i testutgave

(16.08.03) Embla lovte at versjon 5 av Familie og slekt skulle komme i sommer. Nå er en testversjon av programmet sendt til en testgruppe. Dermed nærmer det seg sannsynligvis lansering, litt forsinket. Familie og slekt 4 er et av de mest populære slektsdataprogrammene i Norge. Årsaken til det er at programmet er delvis norskprodusert. Embla har lovet at neste utgave i enda større grad skal være tilpasset norske brukere.

På Emblas nettsider skriver Stein Inge Haaland i Embla:Jeg har mine to beste programutviklere med meg i Stavanger for tiden. Dette er Stephen Binns fra vårt kontor i England og Larry Ledden fra vårt kontor i USA. De har begge vært her i ca. 14 dager nå. Hver dag den siste uken har primærmålet vært å få lagt ut en versjon 5.0 til nedlasting for en liten gruppe brukere. For hver eneste versjon vi har laget så langt den siste uken, har vi selv funnet feil av en slikt art at jeg har holdt utgivelsen tilbake. Det vil da ikke komme som en overraskelse at vårt primærmål for morgendagen er å kunne legge ut versjon 5.0.228 eller 5.0.229 til vår lille test-gruppe.

Som du kan lese av versjonsnummeret, har vi til nå laget 227 versjoner som vi har testet på og forkastet. Heldigvis blir programmet mer stabilt for hver eneste versjon. Og det er nettopp det som er vårt hovedmål med tanke på programmet. Nå er det om å gjøre å få det så stabilt som overholdet mulig. Vi tenker ikke lenger på sofistikerte verktøy etc, men kun om å få det så stabilt som overholdet mulig.
(16.08.2003)