Utskrift fra slekt.no:


Endelig ny utgave av WinFamily?

bilde(28.02.07) Kommer det endelig en ny versjon av slektsdataprogrammet WinFamily? Programmet var for en del år siden ganske populært, men det har ikke blitt oppdatert på flere år. Dermed har andre programmer utviklet seg på en rekke områder. Dessuten har ikke produsenten av WinFamily hatt brukerstøtte som har vært tilfredsstillende. Nå annonseres en ny utgave av WinFamily på produsentens hjemmesider. Dermd kan det kanskje være håp for WinFamily-brukere som ønsker seg et litt mer moderne slektsdataprogram.

På produsentens internasjonale nettsider ligger det nå en demonstrasjon av internettpublisering fra WinFamily 7. Det finnes ikke noen annen informasjon om programmets øvrige funksjoner.På produsentens danske nettsider finnes følgende informasjon:“Efter mange års forberedelse, forventer vi i løbet af 2006, at kunne frigive næste generation af WinFamily - kaldet WinFamily 7.

Gennem årene har vi været i tæt kontakt med brugerne og fået både ris, ros og ikke mindst konstruktive forslag til den kommende WinFamily 7. Det har vi lært af, og giver alle bidragsydere en stor tak herfor.

Vi er nu nået så langt, at vi p.t. finpudser nogle enkeltstående problemområder, som vi snart håber at få løst.  Når vi er klar til frigivelse af WinFamily 7,  agter vi løbende at opdatere og udbygge WinFamily 7, så det med tiden bliver et endnu mere spændende slægtsforskningsprogram, til gavn for alle os, der interesserer sig for slægtsforskning - verdenens mest spændende hobby, hvor alle kan være med !

WinFamily ejes af EVOO SYSTEM`s INC.”
Foreløpig er det lite informasjon om WinFamily 7, men det at produsenten begynner å publisere noe informasjon kan være et signal om at noe er i ferd med å skje.Mange WinFamily-brukere har i flere år vært frustrert over situasjonen. Det er en av årsakene til at produsenten av Embla Familie og slekt har laget en egen importfunksjon fra WinFamily. Dermed har nok mange WinFamily-brukere den siste tiden flyttet over til Embla.WinFamily var opprinnlig et dansk slektsdataprogram. Det ble for noen år siden overtatt av et norsk firma. WinFamily eies nå av Evoo Systems, et firma som er registrert på Seychellene. På WinFamilys hjemmesider er det imidlertid oppgitt et telefonnummer i Bergen. Og bak firmaet “Winfamily Norge” står Henning Mandrup i Bergen. På Evoo Systems hjemmesider finnes ingen informasjon om firmaet.(28.02.2007)