Utskrift fra slekt.no:


Snart klart for Legacy 8
Legacy 8Amerikanske Legacy Family Tree er et av de beste og mest brukte slektsdataprogrammene som finnes. Nå nærmer det seg en større oppgradering av programmet, og produsenten Millennia har begynt å offentliggjøre informasjon om kommende versjon 8.

Selv om Legacy er et amerikansk dataprogram er det oversatt til norsk. Når programmet dessuten har et rikt utvalg av funksjoner og er enkelt å bruke, så har det selvfølgelig blitt et populært dataprogram også for mange norske slektsgranskere.

Det er flere år siden programmet kom i versjon 7. Programmet har blitt oppdatert flere ganger og finnes nå i versjon 7.5.

I løpet av høsten kommer en større oppgradering til versjon 8. Millennia har allerede nå begynt å røpe noe av det nye i versjon 8.

Skjermbildene i programmet blir oppdatert, slik at de ser mer moderne ut. Programmet får ei ny menylinje som ligner på det som finnes i Microsoft Office med store ikoner. Det blir mulig å skjule menylinjen slik at det blir mest mulig plass til person- og familieinformasjon på skjermen.

Visningen av anetavler blir mer fleksibel, slik at det er mulig å velge å vise ulike antall generasjoner bakover.

Produsenten lover å komme med flere nyheter i ukene som kommer.

Programmet blir lansert i løpet av høsten. Alle som kjøper versjon 7.5 etter 8. mai i år får gratis oppgradering til versjon 8. Andre brukere må sannsynligvis betale for oppgraderingen, men Millennia har foreløpig ikke kommet med noen pris på oppgraderingen.

(11.06.2013)