Utskrift fra slekt.no:


TMG versjon 8 er her

TMG 8The Master Genealogist (TMG) er blant de mest komplette og omfattende slektsdataprogrammene som finnes. Programmet har i mange år vært i toppskjiktet i en rekke tester. Det er nå omtrent fire år siden programmet hadde siste oppgradering. Dermed er det endelig på tide at TMG kommer i versjon 8. Den nye versjonen finnes i norsk oversettelse.

TMG er sannsynligvis det mest komplette og mest avanserte slektsdataprogrammet du kan velge . Det betyr imidlertid at det ikke er veldig enkelt å bruke. For nybegynnere er det lett å rote seg bort i detaljer og konfigurasjonsmuligheter .

Med versjon 8 har TMG tatt et langt skritt framover. Versjonen inneholder en rekke nye muligheter og forbedringer i forhold til versjon 7.TMG bruker “Etiketter” for å definere data. I versjon 8 er det en rekke nye etiketter, enklere muligheter for å deaktivere/aktivere etiketter, bedre oversettelser av etiketter og setninger til norsk, og dessuten har flere etiketter fått mer logiske navn.I versjon 8 er det mulig å legge inn opplysninger om flere personer samtidig. Det kan være nyttig når du f. eks skal legge inn opplysninger om alle personene du finner på et bosted i en folketelling. Det er også mulighet til å importere slike data fra f. eks et regneark.Rapportgeneratoren i TMG 8 er totalt endret i forhold til i TMG 7 . Den støtter nå 64 biters operativsystemer (Vista og Windows 7). Det betyr større fleksibilitet og langt flere utskriftsmuligheter.TMG 8 har også flere nye funksjoner og forbedringer. slekt.no kommer med en grundig test av TMG 8 senere.Oppgradering fra versjon 7 koster 179 kr, mens en full lisens koster 369 kr (pr desember 2011).(20.12.2011)